Nästa bilprojekt med svärfar

Nästa bilprojekt med svärfar

Ni som följer min blogg har läst om hur jag under sommaren renoverade en bil med min svärfar. Vi har nu inlett vårt nästa projekt. Jämfört med senast då vi renoverade en gammal Amazon hade vi tänkt gå till en lite större bil denna gången. Min svärfar hittade en gammal Jeep hos en av hans vänner och vi har redan börjat projektet. Till skillnad från Amazonen som är en vardagsbil hade vi tänkt utrusta Jeepen fullt. Tanken är att vi ska kunna använda den i grövre sammanhang.

Bilinredning för frakt och transport

En av användningsområdena vi ser för Jeepen är i samband med jobb. Min svärfar arbetar som byggkonsult och han behöver ofta frakta verktyg till och från projekt. Därför har vi börjat leta efter passande bilinredning, vi vet att det inte är första steget och mycket annat kräver reparationer innan. Däremot är det bra att planera för framöver så vi inte slösar tid med att reparera bilinredning när vi ska köpa ny. Just nu lutar vi mot att köpa ett Modul-System, det finns ett par inredningsalternativ med Modul-System som verkar otroligt lovande. Vi har övervägt några olika bilinrednings alternativ men än så länge är Modul-System det bästa vi har hittat.

Övriga reparationer

Vi arbetar just nu med att reparera drivsystemet. Motorn till Jeepen är inte i bästa skick och vi har funderat på om det är värt att försöka reparera den eller om vi ska köpa en helt ny. Det hade varit roligt att reparera motorn och det skulle skapa mycket bra innehåll för bloggen. Däremot är det nog bättre för framtiden ,om vi vill att Jeepen ska hålla länge, att bara köpa en helt ny. Oavsett om vad vi väljer kommer ni få reda på det i senare uppdateringar.

Vi har inte valt en färg för Jeepen ännu. Om det är någonting som ni läsare skulle vilja rekommendera är det bara att hojta till. Vi är öppna för förslag.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *