System Edström, en vän på vägen

System Edström, en vän på vägen

Dagens inlägg kommer vara ett litet tips till alla er därute som någon gång stått framför eller kommer stå framför uppgiften att inreda en transportbil. En ganska liten grupp kan tänkas, men det spelar ingen roll för det kostar ju ändå inget. Hur stor gruppen är vill jag i alla fall tipsa om ett företag som heter System Edström. Företaget grundades 1958 och har sedan dess tillverkat och sålt bilinredningar för transportbilar. De har i dagsläget bilutrustning specialanpassade för 16 bilmärken men även vissa universalprodukter som passar i alla bilar. Bilinredningarna från System Edström är som tidigare nämnt gjorda för transportbilar och passar alltså perfekt för yrkesfordon eller andra transportbilar där man har behov att effektivt förvara verktyg eller dylikt.

 

System Edström är idag marknadsledande i Sverige och erbjuder alltid 5 års garanti på sina bilinredningar. Genom att anlita någon av de 70 återförsäljarna man har, för både köp och montering av bilinredning så får man 5 års garanti. Både på produkterna i sig, men också på monteringen i bilen. Detta gör att man kan vara säker på att man har produkter av hög kvalité som också är monterade på rätt sätt.

 

Man har ett stort fokus på säkerhet och utsätter därför sin utrustning för hårda säkerhet och krocktester. Detta gör de för att vara säkra på att de kan erbjuda högsta kvalitet samt behålla en säkerhet och inte utsätta föraren för risken som exempelvis lösa föremål i bilen kan medföra. Man testar sin inredning genom ett oberoende testinstitut i Frankrike som sätter extra höga krav på vad bilinredning ska hålla för.

 

Så till er som går i tankarna eller kommer att hamna i situationen där det är dags att skaffa en bilinredning till arbetsbilen, hoppas ni uppskattat detta tips. Hos System Edström hittar ni utrustning av hög kvalité och säkerhet. En riktig vän på vägen.