Kontorsflytt & Befordrad

Kontorsflytt & Befordrad

Jag jobbar ju med PR här i Stockholm och vi har växt enormt mycket de senaste åren. Detta har lett till att vi kommer att flytta till ett större och modernare kontor. Eftersom att jag har varit en del av byrån under flera år så har det också blivit naturligt att jag fått mer ansvar över nyanställda och handlett dem deras första veckor med oss. Därför har jag nu blivit befordrad till en ny tjänst där personalansvar ingår, jag har dessutom fått en plats i vår ledningsgrupp. I helgen har jag och familjen därför firat detta med god mat, champagne och massor av mys.

I och med att jag fått mer ansvar och vi nu ska flytta vårt kontor så har jag också blivit mycket mer involverad i själva processen. Vi ska försöka skapa flera olika miljöer på kontoret och därför har vi gjort olika grupper så som att en grupp får ha hand om konferensrum och en grupp om matsal etc. Jag ingår i kontorsgruppen och vi har skrivit en lång lista på saker vi måste lösa.

Men igår kom jag på att det är viktigt att köpa in dörrskyltar till alla kontorsdörrar, i och med att vi växer så är det ju viktigt att vara tydliga med var alla sitter i byggnaden. Det finns ju inget värre än att inte hitta var man ska i en byggnad. Jag minns när min mamma trillade och bröt benet och jag skulle besöka henne på sjukhuset. Vet inte hur många gånger jag gick vilse. Det kanske inte riktigt är så ”illa” i kontorsmiljö där det är ca 40-50 anställda. Men jag gillar tydlighet. Eftersom vi vill skapa en trevlig arbetsmiljö så blir ju också dörrskyltarna en del i detta och på Recognus så kan man utforma sina dörrskyltar precis så som man vill ha det. Perfekt om man vill slippa fula och omoderna skyltar tänker jag. Ni kanske tycker att jag är extremt detaljorienterad när jag pratar om designen på dörrskyltar, men det är liksom lite min grej att titta på detaljer. Så jag får väll vara lite extrem då.