Hyr bil från mina vänner på Godmans

Hyr bil från mina vänner på Godmans

Jag pratade nyss med en gammal kär vän som driver Godmans biluthyrning. Vi gick i skolan tillsammans hela vägen från lekis till och med gymnasiet så vi kan väl enkelt säga att vi känner varandra ganska väl. Sedan några år tillbaka äger han en biluthyrningsfirma tillsammans med sin bror. De hade nyss fått svar på sin marknadsundersökning som de gjorde tillsammans med ett företag från Linköping där de helt enkelt mätte hur nöjda kunderna var.

Polaren var minst sagt nervös inför detta (även om jag var säker på att det skulle gå riktigt bra, jag vet ju att de sköter sig). Det var inte direkt så att han behövde skämmas. Överlag är kunderna sjukt nöjda, inte minst med den snabba servicen och de sjukt grymma bilarna. Jag har själv hyrt bil av honom ett par gånger när jag ska någonstans. Det är inte direkt så att han har snålat in på bilköpen. Det är högsta klass på bilarna, allt från märket till inredning och utrustning.

Så är du på gång att hyra bil så vill jag bara slå ett extra slag för godmansbiluthyrning.nu!