Vårrensning och shopping

Vårrensning och shopping

Säsongs-skifte brukar innebära en uppdatering av garderoben. I helgen har vi sorterat hela familjens garderober, det blev en sopsäck med kläder som ska återvinnas och en som vi ska skänka. Förresten så hörde jag häromdagen om en ny teknik som ska göra det lättare att återvinna textilier i kläder.

När allt väl var sorterat så tyckte min sambo att vi även skulle tvätta allt som vi valt att behålla, ni kan ju tänka er att tvättmaskinen gått varm. Även om det var ett jäkla jobb så var det bra för vi kunde då även få en bra överblick på barnens kläder. Vad passar inte längre? Och vad behöver vi uppdatera och köpa mer utav?

Barnkläder online

När vi hade nattat barnen så la vi oss utslagna i vars en ände av soffan och min sambo började online-shoppa lite efter barnkläder. Vi gillar ju kläder av kvalitet och efter lite googling så hittade hon en ny sida som heter Cirkusfabriken som vi inte sett innan. Cirkusfabriken säljer barnkläder från ganska etablerade märken och av bra kvalitet. Det underlättade även att shoppa när vi visste exakt vad vi behövde så allting gick väldigt smidigt och nu är allt beställt och klart och kommer förmodligen nu i dagarna. Så skönt att slippa gå i affärer! Att shoppa med barn är ingen höjdare och jag känner att jag bara är i vägen när man ska släpa in barnvagn och liknande i oftast trånga butiker. Nu är i alla fall barnen rustade för våren och det känns skönt att inte behöva tänka på det något mer.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *