Skydda med stil

Skydda med stil

Vil du ha snygga och funktionella skydd till dina tekniska apparater, så som smartphones, läsplattor och liknande, så borde du kolla in Ideal of Sweden och deras utbud. De har helt otroligt läckra produkter som också har smarta funktioner och som ger ett bra skydd till de ömtåliga prylarna. Jag själv äger ett iPhone-skydd från Ideal of Sweden och kunde nog inte vara mer nöjd.

Om du inte vet vad Ideal of Sweden är för något företag så kommer här en kort beskrivning av dem. Företaget startades så sent som 2013 och har därför inte funnits på marknaden i mer än 3 år egentligen. De erbjuder mobila tillbehör och har som enkel vision att göra vanliga människors vardagar enklare genom sina produkter. Det är naturligtvis en enorm överdrift på flera sätt. Det är knappast ett iPhone-skydd som gör en vanlig människas vardag bättre, men Ideal of Sweden drar sitt strå till stacken och gör vad de kan bäst. De har tre stycken ledord som de bestämt håller sig till oavsett inriktning i företaget: kvalitet, design och funktion. Är det möjligt att skapa något som har hög kvalitet, smidiga funktioner men fortfarande inte trappar ned på designen och modet? Ideal of Sweden, med grundarna Joachim och Filip i spetsen, menar att det är vad de sysslar med dagligen.

Som om det inte vore nog med hög kvalitet på materialet, riktigt bra funktioner som man använder om och om igen och en design man kan dö för så är också de etiska och hållbara målen höga för Ideal of Sweden. Till och med förpackningarna är skapade av återvunnet material till 100 procent. Det är inte bara bra för dig om du satsar på att handla av Ideal of Sweden, det är bra för jorden också. Kika in deras utbud, du kommer inte att bli besviken.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *