Måsten i min garderob

Det finns vissa plagg som aldrig går ur tiden. Det finns också plagg som just nu är riktigt stiliga och snygga, men som kanske inte kommer vara speciellt moderna om 3-4 år. Här är i alla fall de plagg som vi tycker är måsten i en killes garderob.

Vita sneakers

Det finns ingenting snyggare än vita sneakers på killar. Det är enkelt och stilfullt, och dessutom fungerar det till det allra mesta. Vita sneakers går ju inte att ha året om, så det är egentligen lite mer vår-, sommar- och höstskor. Våra favoriter är de som Adidas skapar, men det finns många fantastiskt snygga alternativ där ute.

sneakers sneakers

Vita snygga sneakers från ARKK Copenhagen

Jeansskjorta från G-star

Jeansskjorta

Denna typ av skjorta är underskattad för närvarande. Jeansjackan har tagit över mer och mer, och det är inte konstigt i sig. Jeansjackan hade kunnat kvala in på den här listan utan problem. Men en snygg jeansskjorta är också ett måste i garderoben! Ljusare eller mörkare blått, eller varför inte svart eller vitt?

 

Skinnjacka

När vi gick för jeansskjortan istället för jeansjackan så öppnade sig dörren för denna fantastiskt läckra jacka – skinnjackan. Skinnjackan är en klassisk höst- och vårjacka eftersom den är för varm på sommaren och för kall på vintern. Den ger en bikerkänsla, men med mindre detaljer på jackan blir den mer stilren.

skinnjacka
Skinnjacka från Jack & Jones

Beigea chinos

Till dina vita sneakers och till din jeansskjorta fungerar beigea chinos alldeles utmärkt. Inte bara fungerar de tillsammans, det är fantastiskt snyggt. Chinos är ett lite mer välklätt alternativ till jeans, men går bra att använda i vardagen också.

Chinos från JunkYard

Det finns naturligtvis många andra plagg som du som kille bara måste ha i garderoben, som exempelvis en vit skjorta. Men ovan fyra plagg är inte sådant som är självklart i alla garderober men som borde vara det. Hoppas du blivit inspirerad!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *