Glada barn och fantastiskt väder

Glada barn och fantastiskt väder

Har haft en underbar lördag då solen värmde och det verkligen kändes som att nu är sommaren på ingång. Vi tog barnen med oss ut i solen, och spenderade hela förmiddagen på en lekplats. Ser framemot när vi har en trädgård där barnen kan härja, vi kan påta i trädgården och dricka morgonkaffe på altanen, långt ifrån stadens brus och farliga trafik.

Efter lunch så sov barnen en stund och jag passade på att ta en löptur i solen. Har ni någon gång varit ute och sprungit och fått en euforisk känsla och barnen bara går under dig. Som att du flög. Precis så kändes det i lördags när jag var ute och sprang. På eftermiddagen åkte vi hem till mina föräldrar i förorten och fortsatte vårfirandet med grillning. Det var bara rosén som saknades.

Nu är det söndag och vädret är inte lika bra tyvärr, så vi har haft en seg morgon. Barnen har sett på film och jag har läst tidningen länge. Nu ska vi ta en ordentlig städning av lägenheten, snart dags för visning och då e det skönt att ha rensat en del.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *