Målning och Renovering inför försäljning

Målning och Renovering inför försäljning

Det är mycket tjat om vår flytt här nu i bloggen men det känns som att det mesta i mitt liv kretsar kring detta, bortsett från mitt jobb då alltså. Vi bor ju nu i en lägenhet och även om den är i gott skick så känner vi att vi vill rusta upp den något inför försäljning för att kunna kräma ut det där sista. Därför har jag tagit kontakt med en professionell målerifirma i Stockholm, jag har inte riktigt orken att fixa något själv. Vi får se hur vi gör, just nu känns det ju som att färg är väldigt trendigt och vår lägenhet är väldigt vit. Därför kommer vi måla om hallen och vårt sovrum inför försäljningen. Det blir grått och ljusgrönt som enligt min sambo ska vara supertrendigt.

Målare som gett gott intryck

Efter att ha pratat med en del målare i Stockholmområdet så måste jag säga att Måleristudion verkligen har gett ett gott intryck. De har dessutom visat väldigt goda referenser  och även om jag inte ska bo kvar i lägenheten så vill jag inte lämna den i dåligt skick till nästa. Vi har trivts och skapat så mycket minnen här och jag hoppas att de som flyttar in sen får känna det samma. De kommer säkert sätta en egen prägel på lägenheten ändå. Men jag känner ändå att vi kan uppdatera den något.

För övrigt så har min sambo verkligen gått igång på det här med att fixa iordning lägenheten. Man kan ju tycka att det känns som onödigt jobb när man inte ska bo kvar och det finns ju en risk att det blir så pass fint att man inte vill flytta. Men hon ser det istället som en chans att “testa och se”, för att sedan kunna ta med sig det som man gillar till  huset sen. En del nya grejer har hon dessutom köpt som vi ska ha i huset.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *