Mitt liv som modern småbarnsfarsa

Det är vår i luften

Det är ännu bara februari, men solen börjar sakteliga resa sig mot zenit. Det värmer mer och mer, och det syns inte minst på de soltörstande svenskarna. Överallt börjar vinterjackorna läggas undan till förmån för tunnare diton, solglasögonen åker på och den generella mentaliteten börjar sprida sig.

Vår betyder också nya kläder, både till mig och till hustrun. Som vanligt ska hon ha Barbour. Bara det bästa är fint nog åt henne. Jag vet inte hur ofta hon går in och tittar efter när den nya kollektionen av vår- och sommarjackor ska komma in på blueco.se i Kungsbacka. Men jag klandrar henne inte, jag har också blivit lika såld som henne på de här ursnygga och stilrena jackorna.

Förmodligen ser vi ut som en dålig parodi på bananer i pyjamas när vi är ute och går tillsammans, båda två i halvt identiska jackor.

Vad är det förresten som gör att föräldralediga mammor fikar tillsammans, promenerar tillsammans och umgås hela dagarna medan föräldralediga män inte alls gör detta? Här råder istället ensamhetens vindar.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *